Priimkite “Binance Coin” (BNB) mokėjimus

Priimkite “Binance Coin” (BNB) mokėjimus ar kitas kriptovaliutas naudodami lankstų ir daugiafunkcinį kriptovaliutų mokėjimų procesorių, skirtą e. komercijos svetainėms.

  • Išmokos į banko sąskaitą

  • Geriausia pramonėje grąžinamųjų išmokų sistema

  • Pageidautinos kriptovaliutos priimti

  • Tik 1 % apdorojimo mokestis

  • Integracija su API, įskiepiais, atsiskaitymais, PoS ir kt.

Mes esame Coingate

Vienas iš geriausių Binance monetų mokėjimo vartų

Gaukite mokėjimus Binance Coin naudodami galingą API, el. parduotuvių papildinius, el. pašto sąskaitų išrašymą ir kitus mokėjimų surinkimo sprendimus. Mėgaukitės lėšų konvertavimo į vietinę fiat valiutą privalumais.

JŪS KONTROLIUOJATE SITUACIJĄ

Nuo vieno spustelėjimo sąrankos iki pasirinktinių BNB mokėjimų integracijų

“CoinGate” “Binance Coin” mokėjimo sprendimai pritaikyti kiekvienam verslo tipui. Įdiekite paprastą mokėjimo įskiepį per kelias minutes, siųskite sąskaitas rankiniu būdu arba naudokite programuojamą API, kad sukurtumėte pasirinktines integracijas su mūsų BNB mokėjimo vartais – viskas, kas jums labiausiai tinka.

code

Binance monetų mokėjimo smėlio dėžė

Išbandykite, kaip gauti BNB mokėjimus saugioje aplinkoje.

extension

Binance monetų mokėjimo įskiepiai

Priimkite BNB mokėjimus naudodami įskiepius ir plėtinius, sukurtus pagrindinėms e. prekybos platformoms.

library_books

Kodų bibliotekos

Susipažinkite su “CoinGate” API ir plačiomis BNB mokėjimų galimybėmis.

Viskas automatizuota

Paprastas “Binance” monetų išėmimas

Sureguliuokite išėmimus pagal savo poreikius.

published_with_changes

Konvertuoti Binance moneta į Fiat valiuta

BNB mokėjimai gali būti keičiami į eurus arba svarus sterlingų ir siunčiami į jūsų banko sąskaitą.

settings

Atsiskaityti Binance monetų į kitą kripto

Jei norite išmokų BTC ar kitomis monetomis, kai gaunate BNB, tiesiog pakeiskite išmokų nustatymus.

beenhere

Išlaikyti Binance Coin originalią formą

Perveskite surinktus BNB mokėjimus į savo BNB piniginę.

e. komercijos sprendimai

Binance monetų mokėjimo papildiniai iš CoinGate

Kodėl verta priimti “Binance Coin” mokėjimus?

Štai ką mūsų klientai sako apie naudojimąsi “Binance Coin” mokėjimo vartais.

“Mums svarbūs "CoinGate" aspektai: paprastas ir funkcionalus prietaisų skydelis, lengvas valiutos konvertavimas, plati kriptografijos aprėptis, puikus klientų aptarnavimas.”

Laurynas Zabulis

Finansų skyriaus vadovas, Surfshark

Surfshark

“"CoinGate" siūlo platų kriptovaliutų pasirinkimą ir vientisą mokėjimo eigą, leidžiančią naudotojui sklandžiai atlikti operacijas. Visa tai pasiekiama naudojant nepriekaištingą naudotojo sąsają.”

Gediminas Griška

Mokėjimų skyriaus vadovas, Hostinger

Hostinger

“Naudodamiesi "CoinGate" padidinome konversijos rodiklius ir pritraukėme daugiau klientų, kurie vertina privatumą ir teikia pirmenybę mokėjimams kriptovaliutomis.”

Vaidas Rutkauskas

GENERALINIS DIREKTORIUS, Vyšnių serveriai

Vyšnių serveriai

Kaip priimti Binance monetą?

1. Sukurkite verslo paskyrą “CoinGate 2. Išlaikyti patikros procesą 3. Pasirinkite ir įjunkite pageidaujamą mokėjimo integracijos metodą 4. Nurodykite savo BNB piniginės arba kitą išmokėjimo (išėmimo) adresą 5. Automatiškai rinkti Binance Coin ir kitus kriptografinius mokėjimus

KUO DAUGIAU, TUO LINKSMIAU

Priimkite mokėjimus BNB ir kitomis kriptovaliutomis

Be Binance Coin, mūsų mokėjimo sprendimas taip pat leidžia priimti kitas kriptovaliutas, pavyzdžiui, Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Cardano ir kitas.

Užsisakykite demonstracinę versiją

Pradėkite naudotis BNB mokėjimo procesoriumi šiandien!

Norite sužinoti daugiau apie BNB mokėjimų priėmimą? Užsisakykite demonstracinį skambutį su mūsų pardavimų komanda, mes jums viską paaiškinsime!








    Čia padėti

    “Binance Coin” mokėjimo vartai DUK

    Kas yra Binance Coin?

    Binance Coin (BNB) yra kriptovaliuta, kurią sukūrė ir išleido viena didžiausių ir žinomiausių kriptovaliutų biržų pasaulyje Binance. Iš pradžių pradėta platinti kaip Ethereum pagrindu sukurtas žetonas, tačiau vėliau BNB perėjo prie “Binance” sukurtos blokų grandinės platformos “Binance Smart Chain” (BSC).
    Šis žingsnis išplėtė BNB naudingumą, kuris neapsiriboja vien tik prekybos mokesčių sumažinimu, o leidžia ją naudoti kaip pagrindinį turtą, kuris palaiko daugybę decentralizuotų programų (dApps) “Binance” ekosistemoje.
    Dėl savo universalumo ji yra neatsiejama platformos dalis, suteikianti naudotojams daugybę privalumų, pavyzdžiui, sandorių mokesčių nuolaidas, dalyvavimą žetonų pardavimuose ir galimybę naudotis įvairiais blokų grandine valdomais produktais ir paslaugomis.

    Kodėl verta priimti Binance monetą mokėjimams?

    Mokėjimų gavimas Binance Coin (BNB) suteikia keletą įtikinamų privalumų, todėl tai yra patrauklus sandorių ir investicijų variantas. Vienas iš pagrindinių privalumų – gerokai mažesni sandorių mokesčiai, palyginti su kitomis kriptovaliutomis, todėl laikui bėgant galima gerokai sutaupyti.

    Be to, BNB sandoriai apdorojami greitai, todėl finansiniai mainai vyksta greitai ir veiksmingai. Be to, “Binance Coin” turi vertės didėjimo potencialą, todėl, didėjant BNB paklausai ir naudojimui kriptovaliutų rinkoje, atsiranda galimybė finansiškai augti.

    Tačiau neapsiribokite tik Binance Coin, priimkite daug kriptovaliutų naudodami CoinGate mokėjimų apdorojimo sistemas ir pakelkite savo verslo lygį.

    Kodėl verta gauti užmokestį Binance Coin?

    Mokėjimų gavimas Binance Coin (BNB) suteikia keletą įtikinamų privalumų, todėl tai yra patrauklus sandorių ir investicijų variantas. Vienas iš pagrindinių privalumų – gerokai mažesni sandorių mokesčiai, palyginti su kitomis kriptovaliutomis, todėl laikui bėgant galima gerokai sutaupyti.
    Be to, BNB sandoriai apdorojami greitai, todėl finansiniai mainai vyksta greitai ir veiksmingai. Be to, “Binance Coin” turi vertės didėjimo potencialą, todėl, didėjant BNB paklausai ir naudojimui kriptovaliutų rinkoje, atsiranda galimybė finansiškai augti.
    Būdami svarbia “Binance” ekosistemos dalimi, BNB turėtojai taip pat naudojasi išskirtinėmis privilegijomis, pavyzdžiui, prekybos mokesčių nuolaidomis, prieiga prie unikalių investavimo galimybių ir galimybe dalyvauti įvairiose decentralizuoto finansavimo (DeFi) paslaugose.

    Kas tiksliai yra Binance Coin mokėjimo vartai?

    “Binance Coin” (BNB) mokėjimo vartai yra skaitmeninė platforma, leidžianti įmonėms priimti BNB kaip mokėjimo formą. Šie mokėjimo vartai užtikrina saugią sandorių aplinką ir prireikus leidžia konvertuoti BNB į fiat valiutas arba kitas kriptovaliutas. Dėl tokio lankstumo įmonėms ir privatiems asmenims lengva ir patogu integruoti BNB į savo mokėjimo sistemas. Palengvindami šias operacijas, BNB mokėjimo vartai padeda išplėsti “Binance” monetų prieinamumą ir galimybes jomis naudotis, todėl jos tampa praktišku pasirinkimu įvairiai komercinei veiklai.

    Kokios įmonės priima “Binance” monetas mokėjimams?

    “Binance Pay” yra saugi bekontaktė kriptovaliutų mokėjimo technologija, sukurta “Binance”. Naudotojai gali lengvai atlikti operacijas įvairiuose sektoriuose, pavyzdžiui, mažmeninės prekybos parduotuvėse, internetinėse rinkose, interneto paslaugų ir turizmo, įskaitant kelionių ir nuomos paslaugas, sektoriuose.
    Vartotojai taip pat gali kriptovaliutomis atsiskaityti už ne internetu teikiamas paslaugas, dalyvauti internetinėje rinkodaroje ir įsigyti prabangos prekių. Be to, “Binance Pay” palaiko mokėjimus lošimų, azartinių lošimų ir blokų grandinės paslaugų sektoriuose, todėl jį galima naudoti tiek asmeniniais, tiek verslo tikslais visame pasaulyje.

    Kiek saugūs mokėjimai, atliekami “Binance Coin” tinkle?

    “Binance Smart Chain” (BSC) atliekami mokėjimai su “Binance Coin” (BNB) yra labai saugūs dėl pagrindinės blokų grandinės technologijos. Ši technologija ne tik užtikrina kiekvieno sandorio skaidrumą, bet ir tvirtas saugumo priemones, apsaugančias nuo neteisėtos prieigos ir sukčiavimo.
    Decentralizuotas blokų grandinės pobūdis suteikia papildomą saugumo lygį, nes duomenys paskirstomi tarp kelių mazgų, todėl beveik neįmanoma pakeisti sandorių įrašų.
    Net ir turėdami šias saugumo funkcijas, vartotojai raginami dar labiau padidinti savo saugumą naudodamiesi patikimomis skaitmeninėmis piniginėmis, pasižyminčiomis tvirtais saugumo protokolais.

    Kokiam verslui labiausiai naudingi “Binance” monetų mokėjimai?

    Skaitmeninių paslaugų, e. prekybos ir tarptautinės prekybos srityse veikiančios įmonės gauna daug naudos, jei į savo mokėjimo sistemas įtraukia “Binance” monetą (BNB). Priimdamos BNB, šios įmonės gauna naudos iš gerokai mažesnių operacijų mokesčių, palyginti su tradiciniais mokėjimo būdais, o tai gali gerokai sumažinti veiklos sąnaudas.
    Greitas BNB duomenų apdorojimo laikas užtikrina, kad mokėjimai atliekami beveik akimirksniu.

    Ar BNB mokėjimų priėmimas yra teisėtas?

    Taip, Binance monetų (BNB) kaip mokėjimo formos priėmimas yra teisėtas daugelyje pasaulio šalių. Tačiau kriptovaliutų, įskaitant BNB, reguliavimo aplinka skirtingose jurisdikcijose gali labai skirtis.
    Įmonėms, svarstančioms galimybę įtraukti BNB į savo mokėjimo galimybes, primygtinai rekomenduojama nuodugniai išnagrinėti konkrečius vietos įstatymus ir reguliavimo reikalavimus, taikomus kriptovaliutoms. Atliekant šią peržiūrą daugiausia dėmesio reikėtų skirti visiškam atitikimui teisiniams standartams, kad būtų išvengta bet kokių teisinių nesklandumų.

    Ar mano įmonė gali priimti “Binance Coin” mokėjimus?

    Taip, jūsų įmonė gali priimti “Binance Coin” (BNB) mokėjimus integruodamasi su kriptovaliutų mokėjimo vartais arba platformomis, kurios palaiko BNB sandorius. Ši integracija palengvina saugius ir efektyvius skaitmeninius mokėjimus, todėl jūsų verslas gali pasinaudoti augančia kriptovaliutų vartotojų rinka.
    Šios platformos užtikrina supaprastintą BNB mokėjimų tvarkymo procesą ir užtikrina, kad operacijos būtų apdorojamos greitai ir saugiai. Naudodami tokius mokėjimo sprendimus taip pat galite išplėsti savo įmonės mokėjimo galimybes, pritraukti platesnį klientų ratą ir padidinti naudotojų patogumą.

    Kaip gauti užmokestį Binance Coin?

    Gauti mokėjimus Binance Coin (BNB) yra paprasta. Įmonės ar privatūs asmenys, norintys priimti BNB, gali pradėti nuo savo BNB piniginės adreso nurodymo mokėtojams – taip galima atlikti tiesiogines ir skubias operacijas.
    Taip pat galima integruoti mokėjimo vartus, kurie palaiko BNB operacijas, – tai veiksmingas būdas valdyti mokėjimus. Šie vartai palengvina sklandų ir saugų lėšų pervedimą ir gali pasiūlyti papildomų funkcijų, pavyzdžiui, realaus laiko konvertavimo kursus ir operacijų istorijos žurnalus.

    Ar galiu mokėti Binance monetomis?

    Taip, “Binance” monetą (BNB) kaip mokėjimo formą priima daugybė įmonių, ypač technologijų ir skaitmeniniame sektoriuose. Žinomas dėl mažų operacijų mokesčių ir greito apdorojimo galimybių, BNB yra patrauklus pasirinkimas tiek apsiperkant internetu, tiek atliekant tarptautines operacijas.
    BNB palengvina efektyvius ir ekonomiškus mokėjimus, todėl jį renkasi vartotojai, norintys maksimaliai pagreitinti ir sumažinti su finansinėmis operacijomis susijusias išlaidas. Vis daugiau įmonių pripažįsta BNB privalumus ir integruoja jį į savo mokėjimo sistemas.

    Kaip priimti “Binance Coin” aukas?

    Organizacijos ar privatūs asmenys, norintys priimti aukas Binance Coin (BNB), gali tai daryti aukotojams pateikdami savo BNB piniginės adresą, kad būtų galima tiesiogiai ir saugiai pervesti lėšas.
    Taip pat veiksmingas būdas valdyti ir palengvinti aukojimą yra integracija su aukojimo platformomis, kurios palaiko BNB operacijas. Šiose platformose rėmėjams siūlomas saugus ir paprastas būdas aukoti, o naudotojams patogios sąsajos pagerina aukotojų patirtį ir suteikia papildomų saugumo priemonių, kad būtų užtikrintas sandorio saugumas.