Priimti Dai (DAI) mokėjimus

Priimkite Dai (DAI) mokėjimus ar kitas kriptovaliutas naudodami lankstų ir daugiafunkcinį kriptovaliutų mokėjimų procesorių, skirtą e. parduotuvių svetainėms.

  • Išmokos į banko sąskaitą

  • Geriausia pramonėje grąžinamųjų išmokų sistema

  • Priimti 70+ kriptovaliutų

  • Tik 1 % apdorojimo mokestis

  • Integracija su API, įskiepiais, atsiskaitymais, PoS ir kt.

Mes esame Coingate

Vieni geriausių “Dai” mokėjimo vartų

Gaukite apmokėjimą “Dai” naudodami galingą API, e. parduotuvės papildinius, el. pašto sąskaitas ir kitus mokėjimų rinkimo sprendimus. Mėgaukitės lėšų konvertavimo į vietinę fiat valiutą privalumais.

JŪS KONTROLIUOJATE SITUACIJĄ

Nuo vieno spustelėjimo sąrankos iki pasirinktinės “Dai” integracijos

“CoinGate” “Dai” mokėjimų sprendimai pritaikyti kiekvienam verslo tipui. Įdiekite paprastą mokėjimo įskiepį per kelias minutes, siųskite sąskaitas rankiniu būdu arba naudokite programuojamą API, kad sukurtumėte pasirinktines integracijas su mūsų DAI mokėjimo vartais – viskas, kas jums labiausiai tinka.

code

“Dai Payment Sandbox

Išbandykite, kaip gauti DAI mokėjimus saugioje aplinkoje.

extension

“Dai” mokėjimo įskiepiai

Priimkite DAI mokėjimus naudodami įskiepius ir plėtinius, sukurtus pagrindinėms e. prekybos platformoms.

library_books

Kodų bibliotekos

Susipažinkite su “CoinGate” API ir plačiomis DAI mokėjimų galimybėmis.

Viskas automatizuota

Paprastas “Dai” išėmimas

Sureguliuokite išėmimus pagal savo poreikius.

published_with_changes

Konvertuoti Dai į Fiat valiuta

DAI mokėjimai gali būti keičiami į eurus arba svarus sterlingų ir siunčiami į jūsų banko sąskaitą.

settings

Atsiskaitymas Dai į kitą kriptovaliutą

Jei norite, kad išmokos būtų išmokamos BTC ar kitomis monetomis, kai gaunate DAI, tiesiog pakeiskite išmokų nustatymus.

beenhere

Išlaikyti pradinę Dai formą

Perveskite surinktus DAI mokėjimus į savo DAI piniginę.

e. komercijos sprendimai

Dai mokėjimo įskiepiai iš “CoinGate

Kodėl verta priimti “Dai” mokėjimus?

Štai ką mūsų klientai sako apie “Dai” mokėjimo vartų naudojimą.

“Mums svarbūs "CoinGate" aspektai: paprastas ir funkcionalus prietaisų skydelis, lengvas valiutos konvertavimas, plati kriptografijos aprėptis, puikus klientų aptarnavimas.”

Laurynas Zabulis

Finansų skyriaus vadovas, Surfshark

Surfshark

“"CoinGate" siūlo platų kriptovaliutų pasirinkimą ir vientisą mokėjimo eigą, leidžiančią naudotojui sklandžiai atlikti operacijas. Visa tai pasiekiama naudojant nepriekaištingą naudotojo sąsają.”

Gediminas Griška

Mokėjimų skyriaus vadovas, Hostinger

Hostinger

“Naudodamiesi "CoinGate" padidinome konversijos rodiklius ir pritraukėme daugiau klientų, kurie vertina privatumą ir teikia pirmenybę mokėjimams kriptovaliutomis.”

Vaidas Rutkauskas

GENERALINIS DIREKTORIUS, Vyšnių serveriai

Vyšnių serveriai

Kaip priimti Dai?

1. Sukurkite verslo paskyrą “CoinGate 2. Išlaikyti patikros procesą 3. Pasirinkite ir įjunkite pageidaujamą mokėjimo integracijos metodą 4. Nurodykite savo DAI piniginę arba kitą išmokėjimo (išėmimo) adresą. 5. Automatinis Dai ir kitų kriptografinių mokėjimų rinkimas

KUO DAUGIAU, TUO LINKSMIAU

Priimkite mokėjimus DAI ir kitomis kriptovaliutomis

Be Dai, mūsų mokėjimo sprendimas taip pat leidžia priimti kitas kriptovaliutas, pavyzdžiui, Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Cardano ir +70 kitų variantų.

"VeChain" (VET)
Interneto kompiuteris (ICP)
Polkadot (DOT)
Įvyniotas Bitcoin (WBTC)
Grandininė grandinė (LINK)
NANO
Bitcoin (BTC)
"UniSwap" (UNI)
Ethereum Classic (ETC)
"Stellar" (XLM)
Theta

Užsisakykite demonstracinę versiją

Pradėkite priimti “Dai” mokėjimus šiandien!

Norite sužinoti daugiau apie DAI mokėjimų priėmimą? Užsisakykite demonstracinį skambutį su mūsų pardavimų komanda, mes jums viską paaiškinsime!








    Čia padėti

    Dažniausiai užduodami klausimai (DUK) apie DAI mokėjimų priėmimą

    Kas yra Dai?

    “Dai Coin” (DAI) yra decentralizuota stabilioji moneta, veikianti “Ethereum” blokų grandinėje. Ji palaiko stabilią vertę, susietą su JAV doleriu, naudodama automatizuotą išmaniųjų sutarčių sistemą, ir yra patikima decentralizuotų finansų (DeFi) ir kitų skaitmeninių sandorių terpė.

    Kodėl verta priimti “Dai” mokėjimus?

    Priimdami Dai Coin (DAI), galite naudotis tokiais privalumais, kaip maži sandorių mokesčiai, greitas apdorojimas ir stabili vertė, susieta su JAV doleriu. Dėl to tai puikus pasirinkimas įmonėms, norinčioms vykdyti skaitmeninę prekybą ar tarptautinius sandorius su minimalia rizika.

    Priimdami Dai Coin (DAI), galite naudotis tokiais privalumais, kaip maži sandorių mokesčiai, greitas apdorojimas ir stabili vertė, susieta su JAV doleriu. Dėl to tai puikus pasirinkimas įmonėms, norinčioms vykdyti skaitmeninę prekybą ar tarptautinius sandorius su minimalia rizika.

    Tačiau neapsiribokite tik “Dai Coin”, priimkite daug kriptovaliutų naudodami “CoinGate” mokėjimo procesorių ir pakelkite savo verslo lygį.

    Kodėl verta gauti atlyginimą Dai?

    Atlyginimas Dai monetomis (DAI) suteikia stabilumo, nes jų vertė nuolat susieta su JAV doleriu. Dėl to tai puikus pasirinkimas tarptautiniams sandoriams, skaitmeninei prekybai ir bendradarbiavimui su “DeFi” platformomis, nesibaiminant dėl su kitomis kriptovaliutomis susijusio nepastovumo.

    Kas tiksliai yra “Dai” mokėjimo vartai?

    “Dai Coin” (DAI) mokėjimo tinklas – tai blokų grandinės infrastruktūra ir išmaniosios sutartys, kuriomis valdomas DAI stabilumas ir sandoriai. Naudotojai gali atlikti ir gauti mokėjimus, dalyvauti “DeFi” ir naudoti DAI įvairiems skaitmeniniams sandoriams.

    Kokios įmonės priima “Dai” mokėjimus?

    Daugybė įmonių, ypač technologijų, skaitmeninių paslaugų ir decentralizuoto finansavimo (DeFi) sektorių, pripažįsta “Dai Coin” (DAI), kaip mokėjimo būdo, naudą. Tarp jų – interneto platformos ir e. prekybos svetainės, kurios vertina DAI dėl jo stabilumo, nes jis atspindi JAV dolerį ir užtikrina pastovią sandorių vertę be kriptovaliutoms būdingų svyravimų.
    Be to, blokų grandine grindžiamose programose DAI naudojama siekiant išnaudoti jos veiksmingumą apdorojant sandorius, todėl ji yra pageidaujamas pasirinkimas siekiant palengvinti greitus ir stabilius skaitmeninius mokėjimus. Šiuose sektoriuose DAI teikia naudą dėl savo gebėjimo patikimai ir sklandžiai atlikti mokėjimus, todėl ji tampa vis populiaresnė tarp įmonių, siekiančių efektyvių finansinių operacijų.

    Kiek saugūs “Dai” tinkle atliekami mokėjimai?

    “Dai Coin” (DAI) blokų grandinėje atliekami mokėjimai yra labai saugūs, nes yra paremti patikima blokų grandinės technologija. Ši technologija užtikrina aukštą skaidrumo ir saugumo lygį, nes kiekvienas sandoris įrašomas į paskirstytąją didžiąją knygą, kuri yra praktiškai nekintama ir atspari klastojimui. Atvirumas leidžia bet kuriai šaliai tikrinti ir audituoti šią didžiąją knygą, todėl gerokai sumažėja sukčiavimo rizika.
    Siekiant dar labiau padidinti DAI sandorių saugumą, būtina naudoti patikimas skaitmenines pinigines, pasižyminčias stipriomis saugumo funkcijomis. Šios piniginės padeda apsaugoti jūsų turtą naudojant pažangius šifravimo ir saugumo protokolus.

    Kokiam verslui labiausiai naudingi “Dai” mokėjimai?

    Skaitmeninės prekybos, tarptautinės prekybos ir decentralizuotų finansų (DeFi) sektoriuose veikiančios įmonės gauna didelę naudą, jei į savo mokėjimo sistemas įtraukia “Dai Coin” (DAI).
    Skaitmeninės komercijos subjektams DAI užtikrina veiksmingą sandorių apdorojimą, sumažina vėlavimus ir pagerina klientų patirtį, suteikdama sklandžias ir greitas mokėjimo galimybes. Tarptautinės prekybos įmonėms DAI naudingas ir dėl savo stabilumo, kuris supaprastina su valiutų svyravimais susijusią sudėtingą apskaitą ir palengvina tarptautinių sandorių vykdymą.

    Ar DAI mokėjimų priėmimas yra teisėtas?

    Dai monetų (DAI) priėmimas kaip mokėjimas yra teisėtas daugelyje jurisdikcijų, nors taisyklės skiriasi. Prieš priimdamos DAI mokėjimus įmonės turėtų patikrinti vietos įstatymus ir atitikties reikalavimus, kad užtikrintų teisėtumą ir atitiktį teisės aktams.

    Ar mano įmonė gali priimti “Dai” mokėjimus?

    Taip, jūsų įmonė gali lengvai priimti “Dai Coin” (DAI) kaip mokėjimo formą, integruodamasi su kriptovaliutų mokėjimo vartais arba platformomis, kurios specialiai palaiko DAI sandorius. Šie vartai palengvina saugius ir efektyvius skaitmeninius mokėjimus, užtikrindami, kad tiek sandorio procesas, tiek lėšų tvarkymas būtų sklandus ir patikimas.

    Naudodamasi šiomis platformomis, jūsų įmonė gali pasinaudoti blokų grandinės technologijos privalumais, nes ji pasižymi didesnėmis saugumo savybėmis, pavyzdžiui, šifravimu ir sandorių nekeičiamumu. Ši integracija ne tik supaprastina DAI priėmimą, bet ir optimizuoja mokėjimo procesą, todėl jis tampa greitesnis ir sumažėja su tradicinėmis bankų sistemomis susijusios veiklos sąnaudos.

    Kaip gauti atlyginimą Dai?

    Norėdami gauti mokėjimus “Dai Coin” (DAI), asmenys ar įmonės gali pateikti savo DAI piniginės adresą arba naudotis DAI palaikančiomis mokėjimo vartais, kurie leidžia greitai ir saugiai atlikti operacijas. Be to, naudodamiesi patikrintomis mokėjimo proceso platformomis galite nesunkiai gauti mokėjimą.

    Norėdami gauti mokėjimus “Dai Coin” (DAI), asmenys ar įmonės gali pateikti savo DAI piniginės adresą arba naudotis DAI palaikančiomis mokėjimo vartais, kurie leidžia greitai ir saugiai atlikti operacijas. Be to, naudodamiesi patikrintomis mokėjimo proceso platformomis galite nesunkiai gauti mokėjimą.

    Ar galiu mokėti su Dai?

    Taip, daugelis prekybininkų, ypač technologijų, kriptovaliutų ir skaitmeniniame sektoriuje, priima Dai Coin (DAI) kaip mokėjimą. Dėl stabilios vertės ir greito apdorojimo DAI yra praktiškas pasirinkimas internetinėms operacijoms ir tarptautiniams mokėjimams.

    Kaip priimti Dai aukas?

    Organizacijos ar privatūs asmenys, norintys priimti “Dai Coin” (DAI) aukoms ar mokėjimams, gali tai daryti dalydamiesi savo DAI piniginės adresu su aukotojais ar klientais. Šis tiesioginis būdas leidžia nedelsiant ir saugiai pervesti lėšas tiesiai į jų piniginę, taip supaprastinant lėšų gavimą.
    Taip pat galima dar labiau patobulinti procesą integruojant jį su aukojimo ar mokėjimo platformomis, kurios specialiai palaiko DAI.